2
59:59 Mosahalli 1 18.12.2013 , muutama päivä ennen joulustressiä Ensimmäisen kierroksen viimeinen peli, säilyttääkö TPS piikkipaikan kinkulle asti? MC2013 Tapanilan erä riisuttiin aseista 4-0 pelillä, viime vuonna taas Erä tiputti mustavalkoiset finaalista ulos. TPS maalissa aloittava Werkku joutuu vaihtamaan pelipaidan väriä, vaikka tuomaripari sen aluksi hyväksyy. Erän valmennus on kuitenkin eri mieltä. Huolto kipaisee värikään paidan pukuhuoneesta ja ottelu pääsee käyntiin. Kentällä selkeästi kaksi hyvin järjestelmällisesti ja kypsästi pelaavaa joukkuetta. Ottelun tempo ja järki pysyy hyvin molemmilla joukkueella kasassa. Näyttää tämän kauden ehjimmältä ottelulta puolin ja toisin. Ensimmäinen kymppi maaliton, mutta missään nimessä ei voida puhua kyttäilystä tai tunnustelusta - nyt pelataan hyvää salibandya. Tätä näyttää olevan katsomassa miltei parisataa katsojaa. SSV:n ja BBU:n valmennusjohto pelaajistoineen tulleet nauttimaan C1 SM kärkipelistä. Erä aloittaa maalin teon TPS:n pallon menetyksestä ja kuittaa pokkareilla johtoon 1-0. Illi kuittaa kuitenkin hyvällä vedolla tasoituksen 1-1 Hopsun ohi yläpesään. Jälleen tulee Erä vahvasti ja pelaa pallon syvään kulmaan mistä Tikka kuittaa 2-1 johdon 15.00 minuutin kohdalla. Erältä pallon menetys hyökkäyspäässä ja TPS:n nuorempi ” Haupitsi ” Teemu tällää samasta paikasta reikäpallon Hopsun taakse, peli tasan 2-2. Ennen kolmannen erän loppua alkaa Wili viritellä rannelaukausta kohdalleen, 2 -3 johdossa pukukoppiin. Hieno erä molemmilta.

Transcript of 59.59 docx Word - 59.59 docx.docx Author Juha Laaksonen Created Date 12/25/2013 3:15:38 PM ...

59:59 Mosahalli 1 18.12.2013 , muutama päivä ennen joulustressiä

Ensimmäisen kierroksen viimeinen peli, säilyttääkö TPS piikkipaikan kinkulle asti?

MC2013 Tapanilan erä riisuttiin aseista 4-0 pelillä,

viime vuonna taas Erä tiputti mustavalkoiset finaalista ulos.

TPS maalissa aloittava Werkku joutuu vaihtamaan pelipaidan väriä, vaikka tuomaripari sen aluksi hyväksyy. Erän valmennus on kuitenkin eri mieltä. Huolto kipaisee värikään paidan pukuhuoneesta ja ottelu pääsee käyntiin. Kentällä selkeästi kaksi hyvin järjestelmällisesti ja kypsästi pelaavaa joukkuetta. Ottelun tempo ja järki pysyy hyvin molemmilla joukkueella kasassa. Näyttää tämän kauden ehjimmältä ottelulta puolin ja toisin. Ensimmäinen kymppi maaliton, mutta missään nimessä ei voida puhua kyttäilystä tai tunnustelusta - nyt pelataan hyvää salibandya. Tätä näyttää olevan katsomassa miltei parisataa katsojaa. SSV:n ja BBU:n valmennusjohto pelaajistoineen tulleet nauttimaan C1 SM kärkipelistä.

Erä aloittaa maalin teon TPS:n pallon menetyksestä ja kuittaa pokkareilla johtoon 1-0.

Illi kuittaa kuitenkin hyvällä vedolla tasoituksen 1-1 Hopsun ohi yläpesään. Jälleen tulee Erä vahvasti ja pelaa pallon syvään kulmaan mistä Tikka kuittaa 2-1 johdon 15.00 minuutin kohdalla.

Erältä pallon menetys hyökkäyspäässä ja TPS:n nuorempi ” Haupitsi ” Teemu tällää samasta paikasta reikäpallon Hopsun taakse, peli tasan 2-2.

Ennen kolmannen erän loppua alkaa Wili viritellä rannelaukausta kohdalleen, 2 -3 johdossa pukukoppiin. Hieno erä molemmilta.

2

Erän Nuutisen kuittaa tasoihin 3-3 oman pään pienen virheiden ansioista. Niinikoski vie toisen erän puolivälin jälkeen taas Erän johtoon 4-3. Wili -Show jatkuu: Wili heittää erittäin tarkan ranteen pienestä kulmasta ihan yläkulmaan tasoittaen pelin 4- 4. AV spesialisti Töyrylä käy istumassa yhden 2 min pelin viivyttämisestä, TPS kestää alivoiman.

Sitten näyttävät TPS:n B junnuissa pelaavat Wili ja Eero pienen näytöksen miksi kaverit pelaavat ikäryhmäänsä vanhemmissa tällä kaudella. Maalin takakulmalle voi syöttää kaaripalloja ja niitä on helppo pistää ilmastakin sisään. 4-5 johtoon Wilin lavasta.

Taas pukukoppiin 4-5 johtoasemassa, ottelun taso ei yhtään laskenut ensimmäisestä erästä.

Kolmannen erän alkuun Heikki Iiskola karkaa kahdesti TPS puolustukselta ja käyttää molemmat paikat 100% hyödyksi. Vieden taas Erän 6-5 johtoon!

Pelimiehen kympin käydessä Erän valmennusjohto ottaa yllättäen aikalisän. Syy jää mietityttämään varmaan molemmilla puolilla, sillä tämän jälkeen aletaan pelaamaan miltei yhtä päätyä Erän ollessa köysissä. Lopputuloksena kyykkivälle joukkueelle kiinnipitämisestä jäähy. Tämän seurauksena joutuminen alivoimapeliin ja sitä kautta tilaa Töyrylälle pistää pallo sinne missä on tilaa. Peli tasoihin 6-6 55:29 ajassa.

Erä kuittaa minuutin päästä Niinikosken toimesta TPS:n taas taka-ajoasemaan 7-6.

Ei taivu TPS, Wili -SHOW jatkuu, 7-7 !!

TPS painostaa loppuun asti ja erä joutuu estämään pallotonta pelaajaa vapaalyönnin arvoisesti. Pelikello on pysäytetty 59:56. Pallon taakse Jalo, Riku tekee tilaa ja vie miehensä takatolpalle, Akke leikkaa päällysmiehen kanssa etutolpalle ja pimentää täysin Hopsun näkyvyyden. Wilille jää riittävärästi tilaa pallon kanssa viimeistellä ottelu loppulukemat kauniiksi.

Pelikello on pysäytetty 59:59, taululla lukemat 7-8.

Ottelun kuuluttaja yrittää selostaa jotakin Turkulaisesta joulusta ja onnesta?

PS. Ottelu kesää 60:00 ja ONNIKIN on ansaittava !! Näihin tunnelmiin…..